Croissant Fastelavnsbolle 25 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 1.000 g Croissantdej, færdigrullet
  • 250 g Borgmestermasse
  • 625 g Hindbærmarmelade (eller andre marmeladevarianter)
  • 750 g Piskefløde

Sådan gør du

Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm og trykkes let ud til siderne.

Dejen raskes og midten trykkes igen ned. 

10 g borgmestermasse sprøjtes på midten og de bages ved 220 grader i ca. 16 min.

Croissantbollen fyldes op med 25 g hindbærmarmelade (eller andre marmeladevarianter) og pyntes/toppes med flødeskum.

Pynt fx med spiselige blomster eller chokoladehjerter/spåner til alle anledninger.