Croissant Fastelavnsbolle 25 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 1.000 g Croissantdej, færdigrullet
- 250 g Borgmestermasse
- 625 g Hindbærmarmelade (eller andre marmeladevarianter)
- 750 g Piskefløde
Sådan gør du
Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm og trykkes let ud til siderne.
Dejen raskes og midten trykkes igen ned.
10 g borgmestermasse sprøjtes på midten og de bages ved 220 grader i ca. 16 min.
Croissantbollen fyldes op med 25 g hindbærmarmelade (eller andre marmeladevarianter) og pyntes/toppes med flødeskum.
Pynt fx med spiselige blomster eller chokoladehjerter/spåner til alle anledninger.