Unicorn Shake (1)

Unicorn Milkshake

En klassisk Jordbær milkshake toppet med et magisk udvalg af lækkerier. Den cremede base af vaniljeis og mælk giver en fyldig tekstur, der sammen med den lækre Jordbær Sauce skaber en eventyrlig kombination.

Varenr.: 101615 ODENSE Jordbær Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Unicorn milkshake her
Double Chokolade Shake (1)

Double Chokolade Shake

Dette er ikke bare en shake. Det er chokolade elskernes paradis. Det er en chokoladeoplevelse, og højdepunktet af denne chokoladeekstravagance er den luksuriøse mørke og hvide chokolade dessertsauce, der er omhyggeligt indarbejdet i hver eneste slurk.

Varenr.: 104956 ODENSE Chokolade Sauce 1 kg
Varenr.: 102979 ODENSE Hvid Chokolade Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Double Chocolate Shake her
Lakrids Shake (1)

Lakridslicious Shake

Hver slurk er som en velsignelse af lakrids i flydende form. Den cremede konsistens og kombinationen af Lakrids Sauce og vaniljeis giver en dyb og rig smagsoplevelse, og skaber et højdepunkt for smagssanserne.

Varenr.: 102478 ODENSE Lakrids Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Lakridslicious Milkshake her
Jordbær Hyldeblomst Shake (1)

Jordbær / Hyldeblomst Shake

En forfriskende shake der er som en sommerdag i flydende form. Den friske, naturlige sødme fra jordbær og hyldeblomstsaft giver en perfekt afbalanceret smagsoplevelse. Smukt dekoreret med en dristig og indbydende Jordbær Sauce, der danser langs kanten af glasset og indfanger øjnene.

Varenr.: 101615 ODENSE Jordbær Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Jordbær / Hyldeblomst Shake her
Lakrids Lemonade

Lakrids Lemonade

En finurlig kombination af lemonadeis og Lakrids Sauce og et ekstra drys ODENSE Lakrids Knas på toppen gør denne variant til en rigtig tørstslukker.

Varenr.: 102478 ODENSE Lakrids Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Lakrids lemonade her
Saltet Karamel (1)

Saltet Karamel Shake

Sød og saltet på samme tid, det er en uimodståelig kombination. Tilsæt et strejf af havsalt, der giver en subtil kontrast til karamellens sødme og løfter smagsoplevelsen til nye højder. Pynt evt. glasset med sprøde lette og knasende popcorn.

Varenr.: 102406 ODENSE Karamel Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Saltet Karamel Shake her
Freaky Nougat 2

Freak Shake

En milkshake hvor alt er tilladt, jo mere jo bedre. Nougat Saucen danner en luksuriøs bund og forenes med den kølige, cremede vaniljeis og mælk. Men det er ikke kun smagen, der vil fortrylle. En Freak Shake skal være en kunstnerisk skulptur af alt lige fra flødeskum og hakket nøddetopping der pryder toppen af glasset som en krone, og hvert element arbejder i harmoni for at levere en komplet sanselig oplevelse.

Varenr.: 104957 ODENSE Nougat Sauce 1 kg

Find opskriften på vores Freak Shake her

Fandt du ikke den drik du ledte efter? Eller er du bare interesseret i at se flere lækre kreationer?

I vores brochure finder du meget mere inspiration til hvordan du kan bruge ODENSE Dessertsaucerne. Du kan f.eks. trylle en lækker banan iskaffe frem med Chokolade Saucen, eller servere en sprød french toast med vores Karamel Sauce til din brunch.

Mulighederne er mange med ODENSE Dessertsaucerne.

Find vores brochure her