Græsk Yoghurt

Græsk yoghurt med Lakrids Sauce og hindbær

På en bund hindbær tilføres en portion fyldig græsk yoghurt rørt op med Lakrids Sauce. Den cremede græske yoghurt bliver til et lærred, hvor Lakrids Saucen trækker spor af intense farver og smage.

Varenr.: 102478 ODENSE Lakrids Sauce 1 kg

Find ODENSE Lakrids Sauce her
Overnight Oat

Overnight oat med Chokolade Sauce

Overnight Oat med Chokolade Sauce er en nem morgenmad, der kombinerer havregrynens fyldige komfort med chokolade Saucens sødme og intensitet. Uanset om der ønskes en nem og nærende morgenmad eller en sød trøst til dagen, er denne skål en påmindelse om, hvordan simpelhed og luksus kan mødes i en skål fuld af velsmagende lækkerier.

Varenr.: 104956 ODENSE Chokolade Sauce 1 kg

Find ODENSE Chokolade Sauce her
Chiagrød (1)

Chiagrød med havre og Hvid Chokolade Sauce

Den mættende Chiagrød med en cremet og fyldig konsistens toppes op med den silkebløde Hvide
Chokolade Sauce. Saucen flyder langsomt ned over grøden og blander sig med chiafrøenes konsistens. Den Hvide Chokolade Sauce skaber en harmonisk smagsoplevelse, hvor den søde, cremede karakter komplementerer grøden.

Varenr.: 102979 ODENSE Hvid Chokolade Sauce 1 kg

Find ODENSE Hvid Chokolade Sauce her
Smoothie Bowl

Smoothie bowl med Jordbær Sauce

En farverig og forfriskende start på dagen, eller den nemme on the go. Den silkebløde Jordbær Sauce tilføres og giver en delikat balance mellem sødme og friskhed.

Varenr.: 101615 ODENSE Jordbær Sauce 1 kg

Find ODENSE Jordbær Sauce her
Skyr Med Hasselnødder (1)

Skyr med hasselnød og Nougat Sauce

Den cremede og proteinrige skyr med den fyldige konsistens og milde smag røres op med den bløde
Nougat Sauce. Toppes med hasselnødder der er let ristede og knasende. Hasselnøddernes tekstur skaber en behagelig kontrast til skyr og giver en intens nøddesmag.

Varenr.: 104957 ODENSE Nougat Sauce 1 kg

Find ODENSE Nougat Sauce her
French Toast

French toast med banan og Karamel Sauce

Bananernes naturlige sødme intensiveres under varmen, og de bliver smeltende i munden. En generøs mængde Karamel Sauce smyger sig omkring brødet, og skaber en sød lækkerhed, der er skabt til morgenmaden, brunch eller en lækker eftermiddagssnack.

Læg to stykker toast sammen med skiver af banen og lidt Karamel Sauce. Vend toasten i sammenpisket æg og steg i smeltet smør tilsat rigeligt med Karamel Sauce. Server toasten med en kugle is og pynt med ekstra Karamel Sauce.

Varenr.: 102406 ODENSE Karamel Sauce 1 kg

Find ODENSE Karamel Sauce her

Fandt du ikke den drik du ledte efter? Eller er du bare interesseret i at se flere lækre kreationer?

I vores brochure finder du meget mere inspiration til hvordan du kan bruge ODENSE Dessertsaucerne. Du kan f.eks. trylle en lækker banan iskaffe frem med Chokolade Saucen, eller servere en smagfuld White Russian med Hvid Chokolade Sauce til din fest.

Mulighederne er mange med ODENSE Dessertsaucerne.

Find vores brochure her