Hjertelige Skumfiduser 60 stk.

- Hjertelige skumfiduser bagt på ODENSE Miniplader, med en bund af kokos kransekage, fyldt med marmelade og toppet med hjemmelavet skumfidus. Fint pyntet med lyserød chokolade og dekoreret med søde "kærlighedserklæringer".❤❤❤ 

ODENSE Miniplader (varenr. 111080), pakket i et sæt af 6 stk., kan købes via din ODENSE konsulent eller via din grossist. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

  • Kokos kransekage:

  • 300 g Flormelis
  • 300 g Pasteuriserede æggehvider
  • 200 g Kokosmel (ristet)
  • 180 g Hindbærmarmelade
  • Skumfidus:

  • 250 g Vand
  • 50 g Glukosesirup
  • 450 g Sukker
  • 25 g Vaniljesukker
  • 25 g (12,5 bl.) Husblas
  • Pynt:

  • 750 g Hvid chokolade
  • 3 g Rød chokoladefarve
  • -

  • Glasur

Sådan gør du

Hjerter:
Rør ODENSE Kranse XX med sukker, tilsæt ristet kokos og rør til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.

Sprøjt hjerter af 30 g, på let fedtede ODENSE Miniplader eller bagepapir og bag ved 210 grader i 10-12 min.

Lige efter bagning, laves der en fordybning midt i hjerterne, med bunden af fx en grydeske, så der bliver plads til marmeladen.

Fyld hvert hul med ca. 3 g hindbærmarmelade (anden marmelade kan også anvendes).

Skumfidus:
Læg husblas i blød.
Kog vand, sukker og glukose til 118 grader. Hæld sukkerlagen i en kedel med piskeris, tilsæt vaniljesukker og husblas. Rør det kort sammen, så det lige blandes og lad det køle i 10 minutter.

Pisk massen til den er let lun og sej.
Sprøjt straks skumfidus massen, på de bagte hjerter med frugtfyldning.

Lad kagerne stå til tørre min. 6 timer, eller gerne til dagen efter.

Pynt:
Smelt chokolade og farve sammen, og temperer.

Dyp hjerterne i den lyserøde chokolade, enten enkeltvis eller direkte på minipladerne.

For at dyppe hjerterne direkte på pladerne, kræver det en stor skål, så hele pladen kan være nede i skålen, og skålen er fyldt op med chokolade.

Vend hele minipladen med hjerterne ned i chokoladen, så bundene lige præcist bliver dækket af chokolade. Løft forsigtigt pladen op og lad den overskydende chokolade dryppe af. Vend først pladen, når chokoladen er dryppet færdig.

Sæt hjerterne køligt til chokoladen har sat sig, og skrab så forsigtigt kagerne af pladerne med en metalskraber.

Pynt fx hjerterne med kærlighedserklæringer skrevet i sprøjteglasur.

Tip

Du kan både lave store og små hjerter og server til alle anledninger.

Produkter i opskriften

Relateret video

Valentins hjerter med Skumfidus