Rocky road chokoladekage 20 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i det varme smør.
  2. Riv marcipanen, kom den i chokoladesmørret og bland til en ensartet masse.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps, som derefter hældes op i chokoladesmørret og vendes stille og roligt sammen.
  4. Til sidst vendes melet i chokolademassen og dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 18x25 cm). Bag (varmluft) ved 175° C i ca. 25 min.
  5. Lad kagen køle og skær den ud i mindre stykker efter eget ønske.
  6. Pynt fint med grofthakkede mandler, skumfiduser, chokolade- knapper vendt i støv samt evt. lidt chokoladesauce.

Tip

Store skumfiduser kan også klippes til små skumfiduser, hvis de små er svære at finde.

Opbevares bedst i en lufttæt beholder i et køligt rum.

Produkter i opskriften