Rocky road chokoladekage 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 125 g Smør
- 3 Æg
- 200 g Sukker
- 100 g Hvedemel
- 40 stk. mini Skumfiduser
- 60 g grofthakkede Mandler
Sådan gør du
-
Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i det varme smør.
-
Riv marcipanen, kom den i chokoladesmørret og bland til en ensartet masse.
-
Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps, som derefter hældes op i chokoladesmørret og vendes stille og roligt sammen.
-
Til sidst vendes melet i chokolademassen og dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 18x25 cm). Bag (varmluft) ved 175° C i ca. 25 min.
-
Lad kagen køle og skær den ud i mindre stykker efter eget ønske.
-
Pynt fint med grofthakkede mandler, skumfiduser, chokolade- knapper vendt i støv samt evt. lidt chokoladesauce.
Tip
Store skumfiduser kan også klippes til små skumfiduser, hvis de små er svære at finde.
Opbevares bedst i en lufttæt beholder i et køligt rum.