Petit four - Solbærtop 96 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 96 stk.
-
Kransekagemasse
- 300 g Sukker
- 30 g Citronpasta
- 130 g Æggehvider
-
Creme
- 100 g Solbærpuré
-
Pynt
- Frysetørret Solbærpulver
Sådan gør du
-
Kranse XX og sukker køres sammen. Citronpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
-
Kransekagemassen sprøjtes, som en rund bund, på let fedtede miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.
-
Pisk Creme Delight op til højeste volumen og tilsæt solbærpuré. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.
-
Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.
-
Pynt straks med en blanding af frysetørret solbærpulver og fx ODENSE Rosa Støv. Brug en lille the-sigte til at drysse med.