Petit four - Appelsinstang 96 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.

Sådan gør du

  1. Ingredienserne til kakaopasta blandes sammen i en skål indtil det danner en tyk kakaopasta.
  2. Kranse XX og sukker køres sammen. Kakaopasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
  3. Kransekagemassen sprøjtes, som en stang, på let fedtede miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.
  4. Pisk Creme Delight op til højeste volumen og tilsæt appelsinsaft og skal. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.
  5. Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.
  6. Pynt straks med en blanding af Matcha thepulver og ODENSE Guldstøv. Brug en lille the-sigte til at drysse med.

Produkter i opskriften