Marcipanæg med Rosa Støv 32 stk.

Original ODENSE Marcipan er danskernes foretrukne marcipan. Den velkendte kvalitet - med 63% mandler. Original ODENSE Marcipan indeholder ikke konserveringsmiddel eller andre tilsætningsstoffer. Original ODENSE Marcipan har mange anvendelsesmuligheder, lige fra konfekt til brug i desserter og bagværk - eller den kan spises som den er. Her har vi brugt Original ODENSE Marcipan til et lækkert påskeæg, dyppet i mørk overtræk og fint pyntet med ODENSE Rosa Støv – perfekt som den søde fristelse til de mange påskeserveringer.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 16 stykker af 25 g eller 32 stykker af 12 g og rul dem i hånden eller i ODENSE Æggerulle. Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.
  2. Smelt mørk overtræk og dyp æggene.
  3. Når overtræk er helt størknet, pyntes marcipanæggene med rosa støv. Hertil bruges en blød pensel.

Tip

Du kan også trille æggene i hånden – smelt overtræk, tag plastikhandsker på og dyp håndfladerne i overtræk. Tril æggene, et ad gangen, mellem hænderne så de bliver dækket af overtræk. Tag lidt ekstra overtræk i hænderne, hver gang du tager et nyt æg. Gentag hvis du ønsker et tykkere lag. Lad blot den mørke overtræk sætte sig mellem hvert lag. Dette giver marcipanægget en flot struktur og en anderledes effekt – især når der pyntes med rosa støv efterfølgende.

Produkter i opskriften

Relateret video

ODENSE Æggerulle