Marcipan-polenta-blåbær 12 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 150 g Smør
- 200 g Sukker
- 2 Æg
- 100 g minutpolenta eller majsgryn
- 1 Appelsin , revet skal (økologisk)
- 100 g Græsk Yoghurt
- 1 tsk Natron
- 250 g Hvedemel
- 125 g Blåbær
- 50 g Mandelflager
Sådan gør du
-
Rør smør og sukker blødt og cremet. Smuldr Kranse XX i dejen og rør igen til den er blød og cremet. Rør æggene i et af gangen og rør mindst 2 min. for hvert æg. Rør polenta, revet appelsinskal og yoghurt i dejen og sigt hvedemel samt natron i. Rør det sammen med blåbærrene og kom dejen i muffin forme.
-
Drys med mandelflager og bag kagerne ca. 25 min. ved 180° C. Mærk efter med en træpind om kagen er bagt, sidder der stadig dej på pinden, skal den have lidt længere.
-
Afkøl og servér gerne dryppet med appelsinsirup.