Marcipan-polenta-blåbær 12 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

  • 150 g Smør
  • 200 g Sukker
  • 2 Æg
  • 100 g minutpolenta eller majsgryn
  • 1 Appelsin , revet skal (økologisk)
  • 100 g Græsk Yoghurt
  • 1 tsk Natron
  • 250 g Hvedemel
  • 125 g Blåbær
  • 50 g Mandelflager

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt og cremet. Smuldr Kranse XX i dejen og rør igen til den er blød og cremet. Rør æggene i et af gangen og rør mindst 2 min. for hvert æg. Rør polenta, revet appelsinskal og yoghurt i dejen og sigt hvedemel samt natron i. Rør det sammen med blåbærrene og kom dejen i muffin forme.
  2. Drys med mandelflager og bag kagerne ca. 25 min. ved 180° C. Mærk efter med en træpind om kagen er bagt, sidder der stadig dej på pinden, skal den have lidt længere.
  3. Afkøl og servér gerne dryppet med appelsinsirup.

Produkter i opskriften