Tapaskager med Lemon/Hindbærcurd 75 stk.

Fornyelse til kransekagen

Tapaskager bagt med ODENSE Kranse XX, overtrukket med mørk chokolade og toppet

med lemon-/hindbærcurd og et drys marcipancrumble.

Server til alle anledninger året rundt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvider tilsættes lidt ad gangen.
  2. Kransekagemasse vejes af på 20 g og trykkes ned i Silikoneform til tapaskager Ø40 mm.
  3. Bages ved 200 grader i ca. 12 min.
  4. Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.

Lemon/Hindbærcurd (12 g pr. kage) - se grundopskrift.

Marcipancrumble - se grundopskrift.

Samling:

  1. Mørk chokolade tempereres.
  2. De optøede tapaskransekager sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i chokoladen, så sider dækkes men ikke toppen.
  3. Vend straks æggedypperen og lad chokoladen dryppe ned, så der dannes "nedadvendte spidser" i chokoladen.
  4. Hjælp gerne til med en finger for at trække chokoladen i længere "spidser".
  5. Lad chokoladen hærde, og træk forsigtigt tapasstykkerne af æggedypperen.
  6. Fyld tapasstykkerne med lemon-/hindbærcurd og pynt med marcipancrumble, ca. 2 g pr. stk.

Produkter i opskriften