Økologiske kransekagestykker 35 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 35 stk.

  • Kransekagemasser

  • 150 g Rørsukker
  • 100 g Økologiske Pasteuriserede æggehvider
  • Broken gelé

  • 660 g Eksotisk frugtpuré - valgfri smag
  • 260 g Sukker
  • 80 g Citronsaft
  • 8 g Gellan (Texturas)
  • 8 g Citras (Texturas)

Sådan gør du

  1. Rør økologisk marcipan med rørsukker og tilsæt derefter æggehvide lidt ad gangen.
  2. Rul stænger af kransekagemassen, ca. 2,5 cm i diameter og rul stængerne i lidt groft økologisk rørsukker.
  3. Skær stykker på 6 cm og placer dem på bageplade med papir. Bag ved 210°C, på dobbeltplade, 10-12 min.
  4. Broken gelé; Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat.
  5. Dyp enderne, på de afkølede kransekagestykker i fx smeltet ODENSE Økologisk Mørk Chokolade eller ODENSE Overtræk hvid (som foto), og pynt med broken gelé.

Produkter i opskriften