Økologiske kransekagestykker 35 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 35 stk.

Sådan gør du

  1. Rør økologisk marcipan med rørsukker og tilsæt derefter æggehvide lidt ad gangen.
  2. Rul stænger af kransekagemassen, ca. 2,5 cm i diameter og rul stængerne i lidt groft økologisk rørsukker.
  3. Skær stykker på 6 cm og placer dem på bageplade med papir. Bag ved 210°C, på dobbeltplade, 10-12 min.
  4. Broken gelé; Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat.
  5. Dyp enderne, på de afkølede kransekagestykker i fx smeltet ODENSE Økologisk Mørk Chokolade eller ODENSE Overtræk hvid (som foto), og pynt med broken gelé.

Produkter i opskriften