Kransekager i mange former pyntet med overtræk 25 stk.

Kransekager kan laves i mange former, kun fantasien sætter grænser. Dekorer og pynt dem med ODENSE Overtræksknapper i mørk, lys og hvid, samt ODENSE Trøffel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Bland marcipan og sukker, og tilsæt æggehviderne lidt ad gange. Fordel massen mellem to stykker bagepapir og rul ned til en tykkelse på 15 mm. Læg på en bageplade og sæt på frost, gerne natten over.

Brug en udstikker, til at stikke små kager ud af den frosne kransekage. Alle former og størrelser kan bruges. Flyt kagen over på en bageplade med bagepapir og bag ved 210°C i ca. 10-12 min. Afkøl kagerne og opbevar dem gerne på frost.

Smelt overtræksknapperne i mikroovnen eller forsigtigt over vandbad, og dyp bunden af kransekagerne heri.

Brug resten af de smeltede overtræksknapper, til at lave pynt til kagerne. Lav fx simple streger med en sprøjtepose, som skæres til i rette størrelser, når de har sat sig eller mønter i forskellige størrelser.

Pynt kransekagerne med dutter af ODENSE Trøffel chokolade, nougat eller karamel, friske bær, spiselige blomster, macarons og den hjemmelavede pynt.

Produkter i opskriften