Kransekagekonfekt 60 stk.
Kransekagekonfekt kan serveres både til hverdag, fest eller til jul og nytår.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
- 400 g Sukker
- 220 g Æggehvider
Sådan gør du
-
Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
-
Til kransekagekonfekt skal massen være lidt blødere, så der kan laves forskellige former.
-
Blød kransekagemasse sprøjtes med stjernetyl i ønsket form og størrelse. Pynt fx med hasselnødder, mandler, amarena bær eller andet.
-
Konfekten bages ved 230° C i 6-7 min. og afkøles. Bunden kan dyppes i ODENSE Overtræk mørk.
Tip
Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.