Kransekagehjerter 14 stk.

Slip fantasien løs og server festlig kransekage til fx Valentinsdag, Mors dag, fødselsdag, reception, buffet, til desserten eller bare som et lækkert stykke kransekage til kaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne til en kransekagemasse. Fordel massen mellem to stykker bagepapir og rul massen ned til 10 mm. Læg på bageplade og sæt på frost, gerne natten over.
  2. Chokolade creme; Kog fløde op og hæld over chokoladen. Rør til chokoladen er helt smeltet og sæt på køl natten over.
  3. Brug en hjerteformet udstikker og stik hjerter ud på den frosne kransekage. Flyt kagen over på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 C i ca. 10-12 min.
  4. Rul evt. rester af kransekagemassen ud igen og opbevar på frost, til den næste kage.
  5. Chokoladecremen piskes op til en fast creme inden brug. Pynt kransekagehjerter med dutter af chokoladecreme, broken gelé eller marmelade, bær, friske blomster og chokolade, pensl eller drys med ODENSE Guld-, Sølv-, Rosa,- eller Bronzestøv.

Tip

Opskriftens mængde passer til en plade 40x40 cm i en tykkelse på 10 mm

Produkter i opskriften