Kransekageblomst Hindbær 42 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 42 stk.

Sådan gør du

  1. Kransekagemasse: Kranse XX og sukker køres sammen og vaniljesukker tilsættes. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen rulles ned på 10 mm i tykkelsen og sættes i fryseren. Stikkes ud med rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm. Bages ved 2200C i ca. 10 min. Efter afkøling overtrækkes bunden med mørk chokolade.
  2. Trøffelcreme: Fløde og puré koges op og hældes over chokoladen. Omrøres godt og stilles på køl til dagen efter. Piskes op til en sprøjtefast trøffelcreme.
  3. Broken gelé: Alle ingredienser, til hver enkelt opskrift, blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.
  4. Samling: Trøffelcremen sprøjtes på den bagte bund, som små toppe kanten rundt, ca. 15 g pr. stk. Vendes rundt på bagepapir, så trøffelcremen ligger nederst. Sættes på frost indtil trøffelcremen har sat sig helt, og har dannet et margueritmønster. Brokengelé, ca. 3 g sprøjtes i midten. Server til kaffen, sommerdesserten eller til buffet/reception.

Tip

Overskydende Broken gelé kan nemt holde sig ca. 3 uger på køl og anvendes til pynt på andre kager og desserter.

Produkter i opskriften