Kransekage med ananas gelé 40 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • Kransekagemasse

  • 400 g Sukker
  • 100 g Æggehvider
  • Ananas broken gelé

  • 330 g Ananaspuré
  • 130 g Sukker
  • 40 g Citronsaft
  • 4 g Gellan (Texturas)
  • 4 g Citras (Texturas)

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen. Derefter tilsættes æggehviderne lidt efter lidt.
  2. Massen sprøjtes ud i lange stænger, med ODENSE Snabeltyl, på bagepapir.
  3. Stængerne skæres i stykker på 6 cm. Bages ved 230° C i ca. 13-15 min.
  4. Ananas broken gelé; alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (Lav en test på bordet – geléen skal sætte sig meget hurtigt, når den ligger på bordet). Sættes på køl, indtil helt fast og derefter blendes den glat.
  5. Geléen sprøjtes i kransekagestængerne og pyntes med en chokoladeplade penslet med ODENSE Støv.

Produkter i opskriften