Kransekage med ananas gelé 40 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Kransekagemasse
- 400 g Sukker
- 100 g Æggehvider
-
Ananas broken gelé
- 330 g Ananaspuré
- 130 g Sukker
- 40 g Citronsaft
- 4 g Gellan (Texturas)
- 4 g Citras (Texturas)
Sådan gør du
-
Kranse XX og sukker røres sammen. Derefter tilsættes æggehviderne lidt efter lidt.
-
Massen sprøjtes ud i lange stænger, med ODENSE Snabeltyl, på bagepapir.
-
Stængerne skæres i stykker på 6 cm. Bages ved 230° C i ca. 13-15 min.
-
Ananas broken gelé; alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (Lav en test på bordet – geléen skal sætte sig meget hurtigt, når den ligger på bordet). Sættes på køl, indtil helt fast og derefter blendes den glat.
-
Geléen sprøjtes i kransekagestængerne og pyntes med en chokoladeplade penslet med ODENSE Støv.