Nytårskransekage Solbær Glimt 50 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
-
Solbærsirup
- 1.000 g Frosne Solbær
- 400 g Sukker
-
Kransekagemasse
- 100 g Solbær
- 200 g Sukker
- 24 g Solbær
- 50 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
-
Solbærsirup: Solbær og sukker koges op. Blendes og køles af. Kan opbevares på køl op til 3 uger.
-
Kranse XX, solbærsirup, sukker og solbærrom køres sammen og æggehvide tilsættes til sidst. Massen sprøjtes ud i stænger i pladens længde. Bages ved 2200 C i 12-15 min. og afkøles.
-
Stængerne skæres i ønsket længde. Ender og bund dyppes i tempereret mørk chokolade. Glasur rørt med ½ æggehvide og ½ solbærrom sprøjtes i små cirkler på toppen (se foto).