Nytårskransekage Solbær Glimt 50 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

  • Solbærsirup

  • 1.000 g Frosne Solbær
  • 400 g Sukker
  • Kransekagemasse

  • 100 g Solbær
  • 200 g Sukker
  • 24 g Solbær
  • 50 g Pasteuriserede æggehvider

Sådan gør du

  1. Solbærsirup: Solbær og sukker koges op. Blendes og køles af. Kan opbevares på køl op til 3 uger.
  2. Kranse XX, solbærsirup, sukker og solbærrom køres sammen og æggehvide tilsættes til sidst. Massen sprøjtes ud i stænger i pladens længde. Bages ved 2200 C i 12-15 min. og afkøles.
  3. Stængerne skæres i ønsket længde. Ender og bund dyppes i tempereret mørk chokolade. Glasur rørt med ½ æggehvide og ½ solbærrom sprøjtes i små cirkler på toppen (se foto).

Produkter i opskriften