Konfektstykker - en ODENSE klassiker 221 stk.

Ingen jul uden hjemmelavet konfekt!

Bring konfekten helt frem på disken eller i montren i hele julemåneden. Frist dine gæster/kunder med smagsprøver. Den hjemmelavede julekonfekt kan fx også sælges i små æsker eller cellofanposer i kantinen.

Se også videoen herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 221 stk.

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
  2. Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.
  3. Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget.
  4. Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
  5. Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
  6. Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
  7. Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med ODENSE Støv på toppen.
  8. Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.

Tip

Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade. 

 

Produkter i opskriften

Relateret video

ODENSE Mandelråmasse Valencia