Konfektstykker - en ODENSE klassiker 221 stk.
Ingen jul uden hjemmelavet konfekt!
Bring konfekten helt frem på disken eller i montren i hele julemåneden. Frist dine gæster/kunder med smagsprøver. Den hjemmelavede julekonfekt kan fx også sælges i små æsker eller cellofanposer i kantinen.
Se også videoen herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 221 stk.
-
Til 1 kantplade:
- 625 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
- Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.
- Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget.
- Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
- Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
- Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
- Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med ODENSE Støv på toppen.
- Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.
Tip
Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade.