Konfekt julekugler med orangesmag 32 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

Sådan gør du

  1. Appelsinpasta: Appelsiner skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Simrer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
  2. Appelsinmarcipan: Marcipan og appelsinpasta blandes godt sammen, og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm., og lægges til tørre i min. et døgn inden de dyppes i chokolade.
  3. Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele appelsin oblaten ned i det lyse overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
  4. Forslag til 3 afpyntninger:
  5. (1)Drys guld støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
  6. (2) Når det lyse overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med bronze støv.
  7. (3) Når det lyse overtræk har sat sig, skraveres toppen af oblaten med mørk overtræk, så det giver et flot mønster.

Produkter i opskriften