Spøgelseshat 48 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 48 stk.

Sådan gør du

Kransekagemasse med hindbær: 
Kranse XX og sukker køres sammen. 
Derefter tilsættes de frosne hindbær, og æggehviden tilsættes lidt efter lidt.

Linsedej:
Ælt alle ingredienser sammen og lad dejen hvile på køl, gerne natten over.

Linsedej rulles ned på 3 mm og bunde stikkes ud med en rund udstikker Ø8 cm. Hindbærfyld sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen (ca. 20 g pr. stk.). Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til en ”Napoleonshat”.

Bages ved 2100 C i 9-10 min.

Efter afkøling dyppes bunden i hvid overtræk og der sprøjtes hindbærmarmelade på toppen (ca. 5 g pr. stk.). Overtræksmarcipan rulles ned på 2 mm, stikkes ud med rund udstikker Ø8 cm og lægges over ”Napoleonshatten” og formes som ”spøgelse”. Spøgelset pyntes med øjne af smeltet mørk overtræk.

Produkter i opskriften