Gammeldags fastelavnsbolle med hindbær 50 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

  • Bløddej

  • 250 g Sødmælk
  • 100 g Gær
  • 50 g Sukker
  • 150 g Pasteuriserede æg
  • 750 g Margarine
  • 1.000 g Hvedemel (koldt)
  • Remonce

  • 500 g Sukker
  • 500 g Margarine
  • Fyld

  • 1.000 g Hindbærmarmelade

Sådan gør du

BLØDDEJ:
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 minutter. Husk dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.

REMONCE:
Bitter 00 og sukker blandes sammen med en spatel. Margarine tilsættes lidt efter lidt.

FREMGANGSMÅDE:
Bløddejen udrulles straks ned på 3 mm og udskæres i ca. 11 x 11 cm. 10 g remonce og 20 g hindbærmarmelade sprøjtes på hver og de lukkes som cremeboller.
Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 minutter.

Pynt evt. med rød glasur, frysetørret hindbær, chokoladeoblater eller marengskys.

Produkter i opskriften