Gammeldags fastelavnsbolle med hindbær 50 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
-
Bløddej
- 250 g Sødmælk
- 100 g Gær
- 50 g Sukker
- 150 g Pasteuriserede æg
- 750 g Margarine
- 1.000 g Hvedemel (koldt)
-
Remonce
- 500 g Sukker
- 500 g Margarine
-
Fyld
- 1.000 g Hindbærmarmelade
Sådan gør du
BLØDDEJ:
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 minutter. Husk dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 minutter. Husk dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.
REMONCE:
Bitter 00 og sukker blandes sammen med en spatel. Margarine tilsættes lidt efter lidt.
Bitter 00 og sukker blandes sammen med en spatel. Margarine tilsættes lidt efter lidt.
FREMGANGSMÅDE:
Bløddejen udrulles straks ned på 3 mm og udskæres i ca. 11 x 11 cm. 10 g remonce og 20 g hindbærmarmelade sprøjtes på hver og de lukkes som cremeboller.
Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 minutter.
Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 minutter.
Pynt evt. med rød glasur, frysetørret hindbær, chokoladeoblater eller marengskys.