Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager 20 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig og sæt til hævning i 30 minutter.
  2. Bollerne formes og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve i yderligere 30 minutter.
  3. Tryk en fordybning i midten af hver bolle, når bollerne er færdige med at hæve, og sprøjt kransekagemasse i hvert hul.
  4. Lad bollerne hæve igen i 30 min.
  5. Pensl med æg og drys med mandelflager, inden de bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til de er gyldenbrune.

Produkter i opskriften

Relateret video

Fastelavnsbolle marcipan & mandelflager