Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 300 g Hvedemel
- 75 g Margarine
- 1,50 dl Mælk
- 1 stk. Æg
- 30 g Gær
- 50 g Sukker
-
Fyld:
Sådan gør du
-
Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig og sæt til hævning i 30 minutter.
-
Bollerne formes og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve i yderligere 30 minutter.
-
Tryk en fordybning i midten af hver bolle, når bollerne er færdige med at hæve, og sprøjt kransekagemasse i hvert hul.
-
Lad bollerne hæve igen i 30 min.
-
Pensl med æg og drys med mandelflager, inden de bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til de er gyldenbrune.