Buffet tapas 130 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 130 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan-mazarin: Marcipan og sukker røres sammen med 50 g æg til en ensartet masse. Smørret tilsættes lidt efter lidt. Derefter tilsættes resten af æggene og til sidst vendes melet i. Formen sprayes med fedtstof og marcipan-mazarin sprøjtes i formen, som fyldes 2/3 del op (ca. 14 g pr. stk.). Kagerne bages ved 180º C i ca. 15 min. Vendes ud af formen når de er afkølet.
  2. Trøffel: Chokoladen hakkes groft og kommes i en skål. Piskefløden koges op, hældes over chokoladen og der røres til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag. Formes til kugler á ca. 10 g. Overtrækkes med chokolade. Ved servering sættes trøffelkuglerne på kagerne og pyntes efter behag.
  3. Frugt: Pyntes med frisk frugt og et lille stykke chokolade.
  4. Chokoladecreme: Chokoladen hakkes groft og kommes i en skål. Piskefløden koges op, hældes over chokoladen og der røres til chokoladen er smeltet. Sættes på køl til næste dag. Ved servering piskes chokoladecremen forsigtigt op og sprøjtes på kagerne. Ca. 6 g pr. kage. Cremen dyppes i hvid chokolade og drysses evt. med lakridspulver.

Produkter i opskriften