Bagte nougatsnitter 48 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 48 stk.

Sådan gør du

  1. Linsedej: Mel, flormelis og bagepulver blandes sammen. Margarine/smør smuldres i og dejen samles med æg. Opbevar linsedejen på køl indtil den skal anvendes.
  2. Makronmasse: Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen.
  3. Nougatsnitter: Linsedejen rulles ned på 3 mm og ligges over på en bageplade med bagepapir. Makronmassen sprøjtes fra hjørne til hjørne på hele pladen med 1 cm mellem hver makronstreg. Mellemrummene fyldes ud med sprøjteklar nougat. Hasselnøddeflager drysses ud over hele pladen. Snitterne bages ved 180°C i ca. 18 min og afkøles. Når pladen er kold skæres snitter ud på 5 x 6 cm.

Produkter i opskriften