Karamel Cookies 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 120 g Sukker
- 140 g Brun farin
- 0,50 tsk Vaniljesukker
- 140 g Smør
- 1 stk. Æg
- 240 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 0,50 tsk Natron
Sådan gør du
- Pisk sukker, brun farin, vaniljesukker, marcipan og smør sammen. Tilsæt ægget og pisk lidt igen.
- Bland mel, bagepulver og natron i en skål, og tilsæt derefter til dejen. Rør sammen til en ensartet masse og tilsæt ODENSE Toffee kugler.
- Vej dejen af i stykker af 40 g og rul dem til kugler. Dejen kan stå på køl i en uge, eller fryses og blot tøes op inden bagning.
- Kagerne bages ved ca. 175° C i ca. 14-16 min., alt efter hvor sprøde man ønsker dem.