Kanelsnegle med creme og nougat 20 stk.

Kanelsnegle er en klassiker og lækker som et sødt mellemmåltid. Vores udgave af kanelsnegle indeholder selvfølgelig vores ready-to-use Kanelfyldning, som suppleres med creme og et godt drys af chokoladespåner. Top dem med smeltet nougat og servér dem til morgen-, middag-, eftermiddags- eller aftenkaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Dej: Opløs gæren i lun mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen med dejkrog i skål, ca. 10 min. til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve ca. 30 min. tildækket.
  2. Creme: Mælken koges op. De øvrige piskes let sammen og den varme mælk tilsættes lidt ad gangen. Hæld cremen tilbage i gryden og kog op, medens der piskes og køl af.
  3. Rul dejen ud til en rektangel på ca. 3 mm tykkelse. Smør den færdige kanelfyldning på og derefter cremen på dejen. Drys med chokoladespåner.
  4. Rul dejen sammen, som til en roulade og del i 20 stykker. Fold den løse dej ende ind under sneglen og sæt dem på bageplade med bagepapir. Tryk sneglene let flade. Lad sneglene efterhæve 30-60 min.
  5. Kanelsneglene bages ved 210° C i 8-10 min.
    Servér dem lune med smeltet nougat på toppen.

Tip

Kanelsneglene kan fryses og lunes lige inden servering - med eller uden nougat.

Produkter i opskriften