Kærnemælkshorn med hindbær 30 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

  • Dej

  • 250 g Kærnemælk
  • 750 g Hvedemel
  • 625 g Smør , koldt
  • 75 g Gær
  • 50 g Sukker
  • Remonce

  • 80 g ODENSE Kranse XX - 1 kg eller Bitter 00
  • 80 g Sukker
  • 80 g Smør , blødt
  • 10 g Æggehvider
  • 30 stk. Hindbær , frosne

Sådan gør du

  1. Dej: Alle ingredienser blandes i en røre skål og køres smidigt med en dejkrog. Dejen rulles ned i en firkant på ca. 30x70 cm og 2 mm tykkelse. Del dejen midt på den lange led og del hver halvdel i 15 trekanter.
  2. Remonce: Kranse XX og sukker røres sammen, smør tilsættes og til sidst æggehvider. Røres til en ensartet remonce.
  3. Remoncen fordeles på de 30 trekanter og et hindbær lægges på hver. Trekanterne rulles til horn og sættes på en bageplade med bagepapir, hæver ca. 30 min under klæde eller plastik.
  4. Pensles med sammenpisket æg og bages ved 220° C i 10-12 min.

Produkter i opskriften