Kransekagekonfekt 60 stk.

Kransekagekonfekt kan serveres både til hverdag, fest eller til jul og nytår.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
  2. Til kransekagekonfekt skal massen være lidt blødere, så der kan laves forskellige former.
  3. Blød kransekagemasse sprøjtes med stjernetyl i ønsket form og størrelse. Pynt fx med hasselnødder, mandler, amarena bær eller andet.
  4. Konfekten bages ved 230° C i 6-7 min. og afkøles. Bunden kan dyppes i ODENSE Overtræk mørk.

Tip

Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.

Produkter i opskriften