Petit fours på miniplader

Petit four top alle

Vi guider dig her - se hvordan du nemt bruger ODENSE Miniplader.
Små mundrette bidder til alle anledninger med ODENSE Kranse XX, Creme Delight og Overtræk. Søg alle 3 smagsvarianter på vores inspirationsside - Hindbærhjerte, Solbærtop og Appelsinstang, eller hent vores opskriftsfolder her.

Sådan bruger du ODENSE Miniplader:
Petit four step 1 Kransekagemasse sprøjtes på ODENSE Miniplader i ønsket form.
12 stk. pr. plade.

Bag ved 2100 C i ca. 12 min.
Petit four step 2

Sprøjt, med en rund tyl, cremen op på kransekagebundene.

Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.

Petit four step 3 Smelt overtræk i en stor skål. Det anbefales at bruge en større mængde overstræk og en stor skål, da hele minipladen skal kunne være nede i skålen.

Dyp hele pladen ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden, så overtrækket fordele sig jævnt over kagerne.

Pynt straks med en blanding af fx hindbærpulver/guldstøv, solbærpulver/sølvstøv eller Matcha thepulver/guldstøv.
   
   
   

 

 

Error loading MacroEngine script (file: OmFooter.cshtml)