Græskar Muffins med cream cheese frosting 50 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
-
Gulerodskage:
- 450 g Smør
- 300 g Sukker
- 300 g Brun farin
- 600 g Æg
- 600 g Hvedemel
- 50 g Bagepulver
- 20 g Kanel
- 8 g Salt
- 825 g Gulerødder revet
-
Cream Cheese Frosting:
- 500 g Smør blødt
- 500 g Flormelis
- 500 g Flødeost
- 1 stk. Citron saft og skal
Sådan gør du
Gulerodskage:
Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og salt og vend det i dejen. Vend til sidst revet gulerødder i.
Dejen fordeles i muffinsforme, ca. 60 g pr. stk. og bages ved 1750 C i 25 min.
Cream Cheese Frosting:
Pisk smør og flormelis til max volume. Tilsæt flødeost og citron, og rør det sammen.
30 g Cream Cheese Frosting sprøjtes ovenpå på de færdigbagte muffins.
Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og udstikkes med rund udstikker Ø10 cm, og lægges ovenpå. Pyntes med en grøn ”græskartop” formet af ODENSE Overtræksmarcipan Grøn.