Karamel-flødeboller 30 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Bund: Bland marcipan og sukker. Tilsæt æggehvider lidt efter lidt under omrøring. Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt bundene ud i ca. Ø 3 cm. Bag bundene ved 210 ºC i ca. 8-10 min.
  2. Skum: Sukker, sirup, korn fra vaniljestang og vand kommes i en gryde og koges op ved jævn varme til 118 ºC. Æggehviderne piskes let med en elpisker i ca. 10 minutter, og sukkerlagen tilsættes langsomt, mens der piskes. Pisk indtil massen er helt kold. Det tager ca. 15 minutter.
  3. Samling: Guffet fyldes i en sprøjtepose, og sprøjtes ud på de afkølede bunde.
  4. Temperér karamelchokoladen. Dyp flødebollerne i en skål chokolade, eller hæld chokolade over flødebollerne. Pynt med lakridspulver, Guld-, eller Bronze Støv.

Produkter i opskriften