Nøddesmåkager med nougat 30 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Bred hasselnødderne ud på en bageplade og rist dem i ovnen ca. 10 min. til skallen begynder at briste.
  2. Gnid skallerne af i et viskestykke og kom nødderne i en foodprocessor eller minihakker. Blend nødderne og bland med mel, sukker og bagepulver.
  3. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg og æggeblomme. Ælt den godt igennem. Tril dejen til små kugler på størrelse med en lille valnød.
  4. Læg dem på en bageplade og bag dem ca. 20 min. ved 160˚C. Afkøl på risten. Når de er helt kolde, lægges kagerne parvis. Kom nougat på den ene og læg dem sammen som små sandwich. Opbevar kagerne køligt i en kagedåse.

Tip

Opbevares i kagedåse. Holdbarhed ca. 2 uger.

Produkter i opskriften