Messer
Om ODENSE
Kontakt
Brochurer
YouTube
Produkter
+
Marcipan
+
Konfekturemasser
Overtræksmarcipan
Bagemasser
+
Kransekage- og bittermasser
Råmasser
Nougat
Overtræk
Chokolade
+
Pastiller
Blokchokolade
Chokoladeskåle
Chokoladedekoration
Dessertsaucer
Trøffel
Køleprodukter
+
Ermolprodukter
Mandler og nødder
+
Mandler
Nødder
Kageblandinger
Øvrige produkter
+
Pulverprodukter
Dekoration
Marcipanbrød
Inspiration
+
Glutenfri inspiration
Valentine
Fastelavnsboller og kager
Påske
Sommer
Grill
Halloween
Jul
Nytår
Bageopskrifter
Desserter
Pandekager og vafler
Kransekager
Årets festlige begivenheder
Fondant, figurer & dekoration
Uden tilsat sukker
Gæstekokke
Flødeboller
Konfekture
Konfekt
Tærter
Grundopskrifter
Småkager
Portionskager
Muffins
Skærekager
Lagkager
Serveringstips
Uden gluten
Retro
Tips & tricks
+
Kransekage - pynt
Blød Nougat
Bryllupskagen
Chokoladedekorationer
Chokoladeblomst
Chokoladebånd
Chokoladefjer
Chokoladegitter
Chokoladespåner
Chokoladestjerner
Kransekagetop
Marcipanblomster
Marcipanroser
Marcipanspåner
Nemme marcipanroser
Overtræk
Temperering af chokolade
Søg på mine ingredienser »
Se alle resultater
Kranse XX kan anvendes hele året rundt
Nyheder
Nugamole
Mandel XX
Flødebolleskaller
Spændende chokoladesauce med pebermynte
Chokoladekop med mange muligheder for fyld
Den søde juletid
Kranse XX året rundt
Nyhedsblok 2
ODENSE Karamelsauce
Nyhedsblok 3
Nyhedsblok 1
Find inspiration til årstidens kager og desserter.
Se folderen her