• Om ODENSE
  • Kontakt
  • YouTube
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Produkter+
    • Marcipan+
      • Konfekturemasser
      • Overtræksmarcipan
    • Bagemasser+
      • Kransekage- og bittermasser
      • Råmasser
    • Nougat
    • Overtræk
    • Chokolade+
      • Pastiller
      • Blokchokolade
      • Chokoladeskåle
      • Chokoladedekoration
    • Dessertsaucer
    • Trøffel
    • Køleprodukter+
      • Ermolprodukter
    • Mandler og nødder+
      • Mandler
      • Nødder
    • Kageblandinger
    • Øvrige produkter+
      • Pulverprodukter
      • Dekoration
      • Marcipanbrød
  • Inspiration-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Tips & tricks+
    • ODENSE Æggerulle
    • Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager
    • Petit fours på miniplader
    • Kransekage - pynt
    • Blød Nougat
    • Bryllupskagen
    • Chokoladedekorationer
    • Chokoladeblomst
    • Chokoladebånd
    • Chokoladefjer
    • Chokoladegitter
    • Chokoladespåner
    • Chokoladestjerner
    • Kransekagetop
    • Marcipanblomster
    • Marcipanroser
    • Marcipanspåner
    • Nemme marcipanroser
    • Overtræk
    • Temperering af chokolade
  • Brochurer
Søg på mine ingredienser »
Se alle resultater

Snackbarer

Andre opskrifter

Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager

Fastelavnsboller med nougatcreme

Nougatsnitte med "brændt" marcipan

Kransekage med karamelsmag

Konfekt julekugler med kirsebærsmag

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Snackbarer
    Snackbarer
ca. 20 stk.
  1. Smelt honning i en gryde og tag den af varmen. Smelt chokoladen heri og bland med granola, poppede korn, mandelsplitter, hasselnødder og marcipan skåret i små tern. Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med plastfilm.
  2. Glat overfladen og sæt den koldt til næste dag. Skær pladen i små stykker/stave og opbevar dem koldt.

Ingredienser

  • 150 g honning
  • 200 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Chokolade pastil mørk
  • 100 g crunchy müsli eller granola crunch
  • 50 g poppede korn , fx. byg (klar til brug kerner)
  • 50 g ODENSE Mandelsplitter
  • 50 g ODENSE Hasselnødder uden hinder
  • 50 g ODENSE Valnøddebrud
  • 100 g ODENSE Mandel XX

Tip

Se Tips & Tricks
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Snackbarer


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Inspiration, tips og tricks med produkter fra Odense
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager 4-6 nyhedsbreve om året
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Bæchs Conditori

  • Smagfulde kager til enhver lejlighed - Lige til at friste!
  • Kager til desserten, til kaffen, til firmafesten, til jubilæet eller til festlige anledninger
  • Find dem, der passer bedst til din søde tand eller bliv inspireret til noget helt nyt på...
  • www.baechs-conditori.dk

 Bæchs_logo

  • Inspiration
  • Kundeservice
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - marketing@odense-marcipan.dk