Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Stk.
20
Sådan laver du Vaniljesnurrer med creme og jordbær
- Gær opløses i lun mælk. Øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes med dejkrog i ca. 10 min. til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve tildækket i 30 min.
- Rør Bitter 00 med sukker og vaniliesukker, og tilsæt smør lidt ad gangen.
- Rul dejen til ca. 2,5 mm i tykkelse, ca. 30x50 cm og smør remoncen ud herpå. Undgå at komme helt ud til kanterne.
- Fold på den lange led, dejen 1/3 ind over sig selv og fold den sidste 1/3 ind over igen, så dejen nu ligger i 3 lag og er ca. 10x50 cm stor. Skær strimler på ca. 3x10 cm og rul dem om sig selv, og bind derefter til en snurre.
- Lad snurrerne efterhæve 30 min., pensl med sammenpisket æg og drys med groft rørsukker inden bagning. Bag ved 190° C i 15-20 min. Flæk de afkølede snurrer og fyld dem med oppisket Creme Delight og tynde skiver af jordbær eller anden frisk frugt.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar