Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Stk.
1 stang
Personer
8
Sådan laver du Gåsebryst
- Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet mørdej. Pak dejen ind i film og læg den i køleskabet min. en time - gerne natten over.
- Ælt forsigtigt den kolde mørdej sammen og rul den ud til en plade på ca. 15x30 cm og ca. 2,5 mm i tykkelsen. Skær pladen til to stænger af ca. 7,5x30 cm.
- Bag stængerne ved 200° C i ca. 12 min. til de er gyldne. Læg de to mørdejsstænger sammen med appelsinmarmelade.
- Creme: Pist Creme Delight luftigt og vend den med appelsinmarmelade. Sprøjt cremen i en stribe på midten af stangen.
- Flødeskum: Pisk Erlet stift og tilsæt piskefløde. Pisk til flødeskum og sprøjt skummet på mørdejsstangen. Glat evt. skummet af med en paletkniv.
- Rul Overtræksmarcipan til 3mm i tykkelsen og læg forsigtigt over kagen. Tryk marcipanen forsigtigt ned om kagen og skær overskydende marcipan af.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar