• Om ODENSE
  • Kontakt
  • YouTube
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Produkter+
    • Marcipan+
      • Konfekturemasser
      • Overtræksmarcipan
    • Bagemasser+
      • Kransekage- og bittermasser
      • Råmasser
    • Nougat
    • Overtræk
    • Chokolade+
      • Pastiller
      • Blokchokolade
      • Chokoladeskåle
      • Chokoladedekoration
    • Dessertsaucer
    • Trøffel
    • Køleprodukter+
      • Ermolprodukter
    • Mandler og nødder+
      • Mandler
      • Nødder
    • Kageblandinger
    • Øvrige produkter+
      • Pulverprodukter
      • Dekoration
      • Marcipanbrød
  • Inspiration-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Tips & tricks+
    • ODENSE Æggerulle
    • Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager
    • Petit fours på miniplader
    • Kransekage - pynt
    • Blød Nougat
    • Bryllupskagen
    • Chokoladedekorationer
    • Chokoladeblomst
    • Chokoladebånd
    • Chokoladefjer
    • Chokoladegitter
    • Chokoladespåner
    • Chokoladestjerner
    • Kransekagetop
    • Marcipanblomster
    • Marcipanroser
    • Marcipanspåner
    • Nemme marcipanroser
    • Overtræk
    • Temperering af chokolade
  • Brochurer
Søg på mine ingredienser »
Se alle resultater

Sprøde nougatkugler

Andre opskrifter

Marcipanæg kaffe-Bailey

Marcipanæg hindbær-rom

Marcipanæg mandel-nougat

Nougatsnitte med "brændt" marcipan

Kransekage med karamelsmag

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Kugle
    Kugle
Disse lækre sprøde nougatkugler er en lidt anderledes julekonfekt end den klassiske. Nougatkuglerne skal nemlig paneres i æggehvider og panko, som er en special japansk mel til panering. I denne opskrift er panko-raspen med til at give julekonfekten en sprød skal, når den friteres i olien.
  1. Nougat skæres ud i 10 g stykker, rulles til kugler og sættes på frost. Marcipanen skæres ud i 20 g stykker og rulles til kugler. En fordybning midt i hver kugles laves med tommelfingeren.
  2. Når nougaten er frossen lægges den i fordybningen i marcipanen og marcipanen lukkes samt trilles, til man ikke kan se nougaten.
  3. Derefter paneres kuglerne i æggehvider og panko, de skal paneres 2 gange for at skabe et tæt lag. Kuglerne opbevares på frost indtil brug.
  4. Olien varmes op til ca. 140° C. Nougatkuglerne friteres fra frost i 3-4 min. til de har en lysebrun farve. Læg de friterede kugler på papir til at suge overflødig fedtstof og server dem varme.

Ingredienser

  • Sprøde nougatkugler
  • 250 g ODENSE Nougat 1
  • 500 g ODENSE Mandel XX
  • 50 g past. æggehvider
  • 125 g panko rasp

Tip

Se Tips & Tricks
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Sprøde nougatkugler


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Inspiration, tips og tricks med produkter fra Odense
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager 4-6 nyhedsbreve om året
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Bæchs Conditori

  • Smagfulde kager til enhver lejlighed - Lige til at friste!
  • Kager til desserten, til kaffen, til firmafesten, til jubilæet eller til festlige anledninger
  • Find dem, der passer bedst til din søde tand eller bliv inspireret til noget helt nyt på...
  • www.baechs-conditori.dk

 Bæchs_logo

  • Inspiration
  • Kundeservice
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - marketing@odense-marcipan.dk