Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Stk.
32
Sådan laver du Konfekt julekugler med orangesmag
- Appelsinpasta: Appelsiner skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Simrer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
- Appelsinmarcipan: Marcipan og appelsinpasta blandes godt sammen, og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm., og lægges til tørre i min. et døgn inden de dyppes i chokolade.
- Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele appelsin oblaten ned i det lyse overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
- Forslag til 3 afpyntninger:
- (1)Drys guld støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
- (2) Når det lyse overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med bronze støv.
- (3) Når det lyse overtræk har sat sig, skraveres toppen af oblaten med mørk overtræk, så det giver et flot mønster.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar