Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Stk.
32
Sådan laver du Konfekt julekugler med kirsebærsmag
- Marcipan og kirsebær pasta blandes godt sammen og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm, og lægges til tørre i min. 1 døgn, inden de dyppes i chokolade.
- Det hvide overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kirsebær oblaten ned i det hvide overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
- Forslag til 3 afpyntninger:
- (1) Drys rosa støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
- (2) Når det hvide overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med sølv støv.
- (3) Når det hvide overtræk har sat sig, så skraveres toppen af oblaten med lys og mørk overtræk, så det giver et flot mønster.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar