• Messer
  • Om ODENSE
  • Kontakt
  • Brochurer
  • YouTube
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Produkter+
    • Marcipan+
      • Konfekturemasser
      • Overtræksmarcipan
    • Bagemasser+
      • Kransekage- og bittermasser
      • Råmasser
    • Nougat
    • Overtræk
    • Chokolade+
      • Pastiller
      • Blokchokolade
      • Chokoladeskåle
      • Chokoladedekoration
    • Dessertsaucer
    • Trøffel
    • Køleprodukter+
      • Ermolprodukter
    • Mandler og nødder+
      • Mandler
      • Nødder
    • Kageblandinger
    • Øvrige produkter+
      • Pulverprodukter
      • Dekoration
      • Marcipanbrød
  • Inspiration-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Tips & tricks+
    • Kransekage - pynt
    • Blød Nougat
    • Bryllupskagen
    • Chokoladedekorationer
    • Chokoladeblomst
    • Chokoladebånd
    • Chokoladefjer
    • Chokoladegitter
    • Chokoladespåner
    • Chokoladestjerner
    • Kransekagetop
    • Marcipanblomster
    • Marcipanroser
    • Marcipanspåner
    • Nemme marcipanroser
    • Overtræk
    • Temperering af chokolade
Søg på mine ingredienser »
Se alle resultater

Julekringle med marcipanremonce

Andre opskrifter

Kransekagehjerter

Tal- og bogstavkager

Økologiske kransekagestykker

Kransekage med ananas gelé

Sprøde marcipansmåkager

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Julekringle med marcipanremonce1
    Julekringle med marcipanremonce1
  • Julekringle med marcipanremonce2
    Julekringle med marcipanremonce2
Forrige billede | Næste billede
  1. Gæren opløses i mælken. Resten af ingredienserne til dejen tilsættes mælken og æltes grundigt sammen.
  2. Del dejen i 2 lige store stykker, der hver udrulles til 15 x 35 cm. Dejpladernes lange sider snittes på skrå, 3 cm ind mod midten med en vinkel på ca. 45 grader og en strimmeltykkelse på 3 cm. Strimlerne skal senere bruges til at flette indover fyldet.
  3. Marcipan, sukker og blødt smør røres sammen til en ensartet masse, men skal ikke røres for meget.
  4. Fyldet fordeles på midten af dejpladerne og chokoladeknapperne drysses henover fyldet. Dejstrimlerne flettes indover fyldet. De to fyldte plader af dej lægges på en bageplade med bagepapir, samles og formes til ét stort hjerte.
  5. Pensel med æg og drys med mandelflager. Dæk dejen til og lad den hæve i ca. 60 min. et lunt sted. Bag derefter kringlen ved 220° C i 10-12 min.

Ingredienser

  • 30 g gær
  • 1 dl kold mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk. sukker
  • 300 g mel
  • ½ tsk. kardemomme, stødt
  • 160 g smeltet smør
  • Remonce
  • 85 g ODENSE Bitter 00 eller Kranse XX
  • 85 g sukker
  • 130 g smør
  • 50 g ODENSE Chokoladeknapper, Lys
  • 1 æg til pensling
  • ODENSE Mandelflager som pynt

Tip

Se Tips & Tricks
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Julekringle med marcipanremonce


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Inspiration, tips og tricks med produkter fra Odense
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager 4-6 nyhedsbreve om året
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Bæchs Conditori

  • Lige til at gå til - smagfulde kager til enhver lejlighed
  • Kager til desserten, til kaffen, til firmafesten, til jubilæet eller til festlige anledninger
  • Find dem, der passer bedst til din søde tand eller bliv inspireret til noget helt nyt på...
  • www.baechs-conditori.dk

 Bæchs_logo

  • Inspiration
  • Kundeservice
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - marketing@odense-marcipan.dk