Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Stk.
40 stk.
Sådan laver du Trifli med ymer creme
- Marcipan crumble: Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade. Bages ved 200 °C i ca. 15 min. Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.
- Jordbær/rabarber kompot: Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens. Køles af til stuetemperatur.
- Ymer creme: Ymeren skal drænes i et klæde nogle timer så der ikke er for meget vand i. Derefter piskes det sammen med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes til en let flødeskum, og vendes i ymeret.
- samling: Ymeren skal drænes i et klæde nogle timer så der ikke er for meget vand i. Derefter piskes det sammen med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes til en let flødeskum, og vendes i ymeret.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar