Sværhedsgrad
Forberedelse
Samlet tid
Personer
8-10
Sådan laver du Moussekage med cookiebund
- Rør sukker med Bitter 00 og tilsæt derefter æggehvider langsomt. Tilsæt de reterende ingredienser og kom massen i en springform, Ø 20 cm, spayet med fedt og med bagepapir i bunden. Bag bunden ved 180° C i ca. 35 min.
- Lad bunden køle af og sæt så en stribe kageplast ned langs kanten, så moussen senere nemt slipper formen.
- Mousse: Pisk Creme Delight og tilsæt hindbærmarmelade eller puré. Smag cremen til med lidt mere hindbær hvis du ønsker en kraftigere smag.
- Fordel hurtigt cremen på cookiebunden og frys kagen. Frigør kagen fra form og plast, mens den stadig er frossen og lad den tø langsom op i køleskabet. Pynt som på foto med chokolade og hindbær eller efter egen fri fantasi.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar