Marcipan

Marcipan

Marcipan består primært af mandler og sukker, fordelt forskelligt alt efter hvad den skal bruges til. Konfekturemarcipan har et højere indhold af mandler og spises rå i konfekt, kager og desserter. Overtræksmarcipan har en lavere mandelandel og er meget elastisk, så marcipanen kan strækkes og dække kager og desserter.

ODENSE Marcipan figur grov 1 kg

ODENSE Marcipan figur grov 1 kg

ODENSE Diaviva Marcipan uden tilsat sukker 1kg

ODENSE Diaviva Marcipan uden tilsat sukker 1kg

ODENSE Mandelråmasse Valencia 5 kg

ODENSE Mandelråmasse Valencia 5 kg

Med europæiske mandler

ODENSE Mandel XX 500g

ODENSE Mandel XX 500g

Indeholder 58% mandler

ODENSE Overtræksmarcipan hvid (naturel) 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan hvid (naturel) 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan ekstra hvid 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan ekstra hvid 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan rosa 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan rosa 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan grøn 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan grøn 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan gul 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan gul 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan rød 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan rød 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan orange 2,5kg

ODENSE Overtræksmarcipan orange 2,5kg

ODENSE Marcipanlåg naturel 290g

ODENSE Marcipanlåg naturel 290g