Kransekage- og bittermasser

Kransekage- og bittermasser

ODENSE Kagekage- og bittermasser kan være både mandel og abrikoskernebaseret, rene eller med forskellig blandingsforhold, alt efter det formål massen er udviklet til. Kranse XX med både abrikoskerner og mandler er optimal til velkendt, dansk kransekage. De rene kernebaserede bittermasser anvendes fortrinsvis til mazarin kager, bunde, fyldning og makron.

ODENSE Færdig Kransekagemasse 1kg

ODENSE Færdig Kransekagemasse 1kg

ODENSE Kranse XX 5 kg

ODENSE Kranse XX 5 kg

ODENSE Bitter 00 5 kg

ODENSE Bitter 00 5 kg

ODENSE Bitter Brun 5 kg

ODENSE Bitter Brun 5 kg

ODENSE Kranse XX 1kg

ODENSE Kranse XX 1kg

ODENSE Mandel XX 500g

ODENSE Mandel XX 500g

Indeholder 58% mandler

ODENSE BITTER 00 1kg

ODENSE BITTER 00 1kg