Vi guider dig her - se hvordan du nemt bruger ODENSE Miniplader.
Små mundrette bidder til alle anledninger med ODENSE Kranse XX og Overtræk. Søg alle 3 smagsvarianter på vores inspirationsside - Hindbærhjerte, Solbærtop og Appelsinstang, eller hent vores opskriftsfolder her.

Petit Fours 1

Sådan bruger du ODENSE Miniplader:

Minipladerne rengøres før brug. 
Ikke egnet til syreholdige eller salte fødevarer.

Kransekagemasse sprøjtes på ODENSE Miniplader i ønsket form.
12 stk. pr. plade.

Bag ved 2100 C i ca. 12 min.

Petit Fours 2

Sprøjt, med en rund tyl, cremen op på kransekagebundene.

Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.

Petit Fours 3

Smelt overtræk i en stor skål. Det anbefales at bruge en større mængde overtræk og en stor skål, da hele minipladen skal kunne være nede i skålen.

Dyp hele pladen ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden, så overtrækket fordele sig jævnt over kagerne.

Pynt straks med en blanding af fx hindbærpulver/guldstøv, solbærpulver/sølvstøv eller Matcha thepulver/guldstøv.

Se video her - hvordan du dypper i chokolade

Petit Fours på miniplader