Tips og tricks til hvordan du laver din egen bryllupskage overtrukket med marcipan.

Bryllupskage 1
Bryllupskagen er sammensat af en tyk bund forneden, en tynd bund sat rundt i kanten, creme i midten og en tynd bund på toppen.
Bryllupskage 2
Smør pisket fløde i et tyndt lag rundt om kagen.
Bryllupskage 3
Rul marcipanlåg ud, og rul det op på en kagerulle. Det gør det nemmere at undgå at det går i stykker, når det skal flyttes fra bordet.
Bryllupskage 4

Stryg marcipanlåget ind til kagens kanter så det ikke buler, og skær til sidst nederste kant fint af.

Bryllupskage 5

Når en bryllupskage skal bygges op i flere lag, skal man i hver kage, som skal bære en anden kage sætte små træspyd i - i kagens højde, hele vejen rundet som vist på billedet.

Bryllupskage 6
Inden du sætter en kage oven på en anden, klipper du en lille papcirkel i kagens størrelse, som kagen kan stå på. Så er kagen klar til at blive pyntet.